En analys och förändring kan balansera upp kroppen vid bl.a.

  • Allergier
  • Kronisk och/eller diffus värk i tex leder
  • Huvudvärkmigrän
  • Utbrändhet och depression
  • Sömnproblem
  • PMS, PMDS och menstruella besvär 
  • Klimakteriebesvär
  • Hormonrubbningar
  • Mag-/tarm problem såsom IBS, låg/hög magsyra, orolig mage och smärtor


Hälso- och livsstilsanalys

Jag gör en grundlig analys av din hälsa och undersöker bakomliggande grundorsaker till upplevda symptom genom bl.a. samtal, livsstilsformulär, tung- och ansiktsdiagnostik. Genom att undersöka vad som ligger bakom t.ex. hudåkommor som akne och rosacea, hormonella obalanser eller mag-/tarmproblem kan man komma till roten med problemet och arbeta genom att stötta kroppen med kost, näring och nycklar för att komma åt grundorsaken och inte endast behandla symptomen. Målet är med andra ord inte att dämpa eller behandla symptom som utslag, humörsvängningar, huvudvärk eller orolig mage. 

En Hälso- & Livsstilsanalys kan utföras online eller som ett personligt möte. När du väl är igång med ett program kan vi ta kortare möten online för att följa upp resultaten, reglera planen och coacha dem i att ta nästa steg på din väg mot ett friskare och hälsosammare liv. Lilla hälsopaketet – 3 möten

Detta upplägg passar dig som är insatt i hur din kropp fungerar och har kommit en bit på vägen med din hälsa.

Hälso- & Livsstilsanalys 

Inför första mötet går jag igenom din analys och dina bilder och skapar en individuell plan över hur du kan nå dina mål till en bättre hälsa och ett hållbart liv. Vid första tillfället går vi igenom den tillsammans och sätter upp mål inför nästa möte. Detta kommer sedan utgöra grunden för vårt samarbete. Vi kommer att följa upp och justera under din hälsoresa.
Mötena kan vara fysiska eller online.

Återbesök 

Här följer vi upp hur det har gått sedan sist. Före återbesöket fyller du i ett uppföljningsformulär och tar nya bilder av tunga och ansikte. Under mötet tittar vi  nuläget och arbetar vidare med dina tidigare mål och sätter eventuellt upp nya

Pris: 5.000 SEK

Upptäckarsamtal

Du är välkommen att kontakta mig för att boka ett inledande samtal online, för att se vad som passar dig och din situation.

Det tar ca 15 minuter och är gratis.

Hör av dig

Välkommen och höra av dig om du är intresserad och vill veta mer om mina erbjudanden